Benefietconcert Kika

No Limit is één van de bands die optreden tijdens het Benefietconcert voor Alpe d’HuZes op 5 maart 2011. Het benefietconcert begint vanaf 20:00 uur.

Het vindt plaats in MFC Aperloo in ‘t Harde (zaal open 19:30 uur). Er is een avondvullend programma met zowel Nederlands- als Engelstalige artiesten die belangeloos hun optreden verzorgen. Naast No Limit zijn er optredens van Normaal coverband Gin Gedonder, Franciska, Gerben Visch, Kelly, Total Roef en Tim Lauffer.

Alpe d’HuZes

Aanleiding voor het benefietconcert is dat een aantal leerlingen van het Van Kinsbergen College uit Elburg deelneemt aan het fietsevenement Alpe d’HuZes. De leerlingen gaan komend zomer zes keer de legendarische Franse berg Alpe d’Huez beklimmen om zo geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Start voorverkoop

Voorafgaand aan het benefietconcert vindt op zaterdag 29 januari het Indoor Cycling Event plaats in de aula van de school in Elburg (de tijdelijke locatie oude Rehoboth). Tijdens dit evenement start ook de voorverkoop van het benefietconcert op 5 maart. Vanaf dan zijn ook kaarten te bestellen bij MFC Aperloo en Copydruk in ‘t Harde en bij Primera in Elburg. De kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 12,50 aan de kassa.

We zijn je graag op 5 maart in MFC Aperloo in ‘t Harde!

Laat een reactie achter